Hoe Werkt het

Meerdere keer per week zijn wij live op Facebook en Twitch waar wij voor jou Pokémon packs open maken! Deze Pokémon packs zijn te bestellen in onze webshop. Wanneer je een order hebt geplaatst zou je deelnemen in een digitale wachtrij. Wanneer je vervolgens aan de beurt bent, worden jouw Pokémon packs geopend live op stream!

Kan ik een order plaatsen wanneer je niet live bent?

Ja zeker! Wanneer je een order plaatst als ik niet live ben, word je in de wachtrij geplaatst voor de eerste volgende stream.

Wanneer word mijn bestelling verzonden?

Iedere maandag worden de bestellingen verzonden mits er een verzend optie is gekocht in onze webshop. Bestel je meerdere orders in èèn week? Dan hoef je maar 1 keer een verzend optie te bestellen.


Bijvoorbeeld: Je koopt op dinsdag een order en betaald meteen verzendkosten, dan kun je de rest van de week orders kopen zonder extra verzendkosten te betalen.

Verzend Opties

Bij PokéPe hebben we gekozen voor PostNL als onze betrouwbare verzendpartner. Met de uitstekende diensten van PostNL kunnen we onze klanten een snelle en veilige levering van hun bestellingen garanderen. Met de handige track & trace-opties kunnen onze klanten hun zending eenvoudig volgen, zodat ze altijd op de hoogte zijn van de bezorgstatus.

Verzend Kosten

Wij versturen al onze bestelling via PostNL.

Hierin hanteren wij de volgende verzendkosten.


PostNL pakket - Nederland: €7.49
PostNL brievenbus doos - Nederland: €4.69
PostNL pakket - België tot 2KG: €12.49
PostNL brievenbus doos - België (tot 100 gram): €6.25
PostNL brievenbus doos - België (tot 500 gram): €9.49
PostNL Aangetekend pakket - Nederland: €9.49
PostNL Aangetekend pakket - Belgie Tot 2 KG: €18.49
PostNL Aangetekend pakket - Belgie Tot 10 KG: €29.95

Weet je niet zeker welke verzend optie je dient te kiezen inverband met de hoeveelheid kaarten die je hebt besteld? Neem dan contact op via het contact formulier onder aan deze pagina en wij zullen hierover het juiste advies geven.

WhatsApp